Uitnodiging Lync vragenuur.

In samenwerking met Microsoft Nederland organiseren we vanuit de UCUG.nl een maandelijks Lync vragen uur. De eerste staat gepland voor donderdag 15 december, uiteraard via Lync. Deze keer is er zowel een middag- als een avondeditie, dit om te kijken waar het meeste animo voor is. De volgende keer houden we het bij een enkele editie.

Er is ruimte voor alle Lync gerelateerd vragen, maar per keer zullen we met een thema gaan werken en dan ook zorgen dat er experts op dat gebied aanwezig zijn. Aan deelname zijn zoals gebruikelijk geen kosten verbonden.

Dit keer is het thema Lync mobile, en dan specifiek de stappen die aan de server kant genoemen moeten worden om Lync mobile te laten werken. Vragen hierover, of over andere Lync gerelateerde onderwerpen kunnen eventueel van tevoren per mail ingdiend worden naar steven@ucug.nl.

Registratie kan via de links aan de rechterzijde. Na registratie zal een link naar de online meeting worden verzonden.

De experts die meewerken doen dit op vrijwillige basis, en zowel komen uit de gelederen van onze usergroup als bij Microsoft Nederland vandaan. We hopen op deze unieke wijze een laagdrempelige manier aan te kunnen bieden om de diverse vragen die er zoal spelen rondom Lync van een antwoord te kunnen voorzien.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s