Programma volgende meeting

De onderwerpen voor de meeting van 5 juli zijn:

Mini Sessies HP – Jerome Gielkens en Vincent Jansen (13:00-14:00)

  • Lync PoC – deze Lync Proof of Conceptis de risicoloze oplossing als u Lync wilt uitproberen op separate hardware in uw eigen datacenter. U maakt tijdens deze sessie kennis met deze oplossing
  • Lync onder VDI  – Veel klanten overwegen of gebruiken al VDI (bv Citrix) en hebben interesse in Lync. Voorheen kon dat complicaties veroorzaken, of de performance of schaalbaarheid beïnvloeden. In deze sessie laten wij zien hoe u Lync kunt toepassen in een schaalbare VDI omgeving.
  • Lync-in-a-Box – U maakt kennis met HP AppSystem for Microsoft® Lync® – het resultaat van intensieve samenwerking tussen Microsoft en HP, waarbij de appliance werkend in uw datacenter wordt opgeleverd en de kennis, producten en support van HP en Microsoft volledig geïntegreerd zijn.

In de hal van het event kunt u kennismaken met Lync appartuur

Exchange Autodiscover – Jaap Wesselius (14:00-15:15)

In deze sessie zal Jaap wat dieper ingaan op de autodiscover materie en welke rol het speelt in een Exchange 2007 / Outlook 2007 en hoger omgeving. Ook zal de rol van SSL certificaten worden besproken en waarom je soms van die vage “server name does not match the name on the certificate” foutmeldingen krijgt.

Lync Loadbalancing – Steven van Houttum (15:30-16:45)

In deze sessie gaat Steven uitgebreidt in op de werking, voordelen en beperkingen van DNS loadbalancing. Verder wordt er gekeken naar het inrichten van Hardware Load Balancers, al of niet in combinatie met DNS LB.

Het adres voor de meeting is HP Nederland, Startbaan 16, 1180 AR Amstelveen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s